ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: +30 22950 42339

Για ακόμα μία φορά, η συμμετοχή της Palmie gastronomy στη σημαντικότερη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, στέφθηκε με επιτυχία

Εκ νέου συζητήσεις για συνεργασίες εντός και εκτός συνόρων ήταν ο απολογισμός και για φέτος για την Palmie gastronomy, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην Food Expo Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO από 10 ως τις 12 Μαρτίου 2018.


Εξαιρετική για ακόμα μία χρονιά η παρουσία της Palmie gastronomy στη FOOD EXPO 2017, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

Από 18-20 Μαρτίου 2017, η Palmie gastronomy βρέθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO, όπου 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες παρουσίασαν ένα πανόραμα Τροφίμων & Ποτών από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον υπόλοιπο κόσμο σε περίπου 60.000 επαγγελματίες από την εγχώρια και τη διεθνή αγορά!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε μία ακόμα συμμετοχή της Palmie gastronomy στη σημαντική Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Νέες συμφωνίες και συζητήσεις για συνεργασίες εντός και εκτός συνόρων ήταν ο απολογισμός για την Palmie gastronomy κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην Food Expo Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO από 19-21 Μαρτίου 2016.


Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Palmie gastronomy θα συμμετάσχει στη Food Expo Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 19-21 Μαρτίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO. Στα πλαίσια της έκθεσης, η Palmie gastronomy θα παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα και συνταγές της και θα έρθει σε επαφή με πάνω από 25.000 επισκέπτες και περισσότερους από 250 διεθνείς αγοραστές!

Θα βρισκόμαστε στο Hall 2, στο περίπτερο Α06/Β05.


Στη Διεθνή Έκθεση SIAL θα δώσει το δυναμικό παρών η Palmie gastronomy! H σπουδαία έκθεση Τροφίμων και Ποτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2016 στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι, αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις του σχετικού κλάδου στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια!


Η Palmie gastronomy συμμετείχε με επιτυχία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο ετήσιο Super Market Forum 2015 Συνάντηση Λιανεμπορίου – Βιομηχανίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 27 & 28 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental.


Νέες συμφωνίες και συζητήσεις για επέκταση εκτός συνόρων ήταν ο απολογισμός για την Palmie gastronomy, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην Παγκόσμια Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία από 10 έως 14 Οκτωβρίου 2015.


Με επιτυχία στέφθηκε και η φετινή συμμετοχή της Palmie gastronomy στη 2η Food Expo Greece, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo από 14 έως 16 Μαρτίου 2015.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Executive Chef των Palmie bistro, κ. Τάσος Τόλης και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club) πραγματοποίησαν εκτενή παρουσίαση των προϊόντων της Palmie gastronomy και αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία και τον τομέα των τροφίμων και ποτών γενικότερα.


H Palmie gastronomy συμμετείχε με επιτυχία στην 1η Food Expo Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, η οποία έλαβε χώρα από 15 έως 17 Μαρτίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO. Εκεί, πραγματοποίησε εκτενή παρουσίαση των προϊόντων της, τα οποία προετοίμασαν ο Executive Chef των Palmie bistro, κ. Τάσος Τόλης και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club).


Με την Ύψιστη Γαστρονομική Διάκριση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, τιμήθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, ο σεφ των Palmie bistro κ. Τάσος Τόλης, στα πλαίσια του 6ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»!


Η Palmie catering συμμετείχε ως χορηγός του Chef΄s club – Λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος στην Ημερίδα που διοργάνωσε στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, με τίτλο "Increasing Greek agricultural productivity by raising quality".


COPYRIGHT © 2018 Palmie gastronomy | Created by Sphere Web