ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: +30 22950 42339

Νέες συμφωνίες και συζητήσεις για επέκταση εκτός συνόρων ήταν ο απολογισμός για την Palmie gastronomy, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην Παγκόσμια Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία από 10 έως 14 Οκτωβρίου 2015.

Στη διάρκεια της έκθεσης, η οποία προσελκύει τον εντυπωσιακότερο αριθμό εκθετών και επισκεπτών από όλον τον κόσμο, η κεντρική παραγωγική μονάδα φαγητού του Ομίλου Palmie bistro, έκανε το πιο δυναμικό λανσάρισμα παλιών και νέων γεύσεων της, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους με τη βασισμένη στην έμπνευση, την πρωτοτυπία και κυρίως την ποιότητα παρουσία της.

Η προσέλευση στο περίπτερο της Palmie gastronomy ήταν άκρως ικανοποιητική, καθώς υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από μεγάλο αριθμό εν δυνάμει επενδυτών/συνεργατών, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την τεράστια αξία των ελληνικών πρώτων υλών και των παραδοσιακών συνταγών της χώρας μας.

Επιστρέφοντας με χαμόγελα από την Κολωνία, η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου Δρ. Αλεξία Κουτρουλιά, δήλωσε : "Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της συμμετοχής μας στο πιο αναγνωρισμένο γεγονός στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων! Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στην «ANUGA» ήρθαμε σε επαφή μ’ ένα τεράστιο ποσοστό του πιο targeted κοινού, επιχειρώντας και καταφέρνοντας εντέλει να ισχυροποιήσουμε τη δράση και τη φήμη της Palmie gastronomy και στο εξωτερικό, μέσω της προβολής των εκλεκτών ελληνικών πρώτων υλών, οι οποίες ασφαλώς είναι το Α και το Ω στη δημιουργία των συνταγών και των λοιπών γευστικών μας προτάσεων."

Share on
COPYRIGHT © 2018 Palmie gastronomy | Created by Sphere Web