ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: +30 22950 42339

Εξαιρετική για ακόμα μία χρονιά η παρουσία της Palmie gastronomy στη FOOD EXPO 2017, τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

Από 18-20 Μαρτίου 2017, η Palmie gastronomy βρέθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO, όπου 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες παρουσίασαν ένα πανόραμα Τροφίμων & Ποτών από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και τον υπόλοιπο κόσμο σε περίπου 60.000 επαγγελματίες από την εγχώρια και τη διεθνή αγορά!

Το ενδιαφέρον των υποψηφίων αγοραστών για τις μοναδικές συνταγές και προϊόντα της γνωστής ελληνικής παραγωγικής μονάδας ήταν πραγματικά θεαματικό, με πολλές συζητήσεις για νέες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων να είναι ο φετινός απολογισμός από τη συμμετοχή της στην έκθεση.

Σε μία περίοδο που ο κλάδος Τροφίμων & Ποτών αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, η Palmie gastronomy, με εφαλτήριο πάντοτε την πίστη της στα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα, αξιοποίησε με ιδανικό τρόπο τη δυνατότητα που προσφέρει η FOOD EXPO στις ελληνικές επιχειρήσεις να εδραιώσουν την παρουσία τους στην εγχώρια αγορά και παράλληλα να τονώσουν την εξωστρέφειά τους και να εξαπλώσουν τη φήμη τους και εκτός συνόρων.

Share on
COPYRIGHT © 2018 Palmie gastronomy | Created by Sphere Web