ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: +30 22950 42339

Για ακόμα μία φορά, η συμμετοχή της Palmie gastronomy στη σημαντικότερη Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, στέφθηκε με επιτυχία

Εκ νέου συζητήσεις για συνεργασίες εντός και εκτός συνόρων ήταν ο απολογισμός και για φέτος για την Palmie gastronomy, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην Food Expo Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO από 10 ως τις 12 Μαρτίου 2018.

Στη διάρκεια της έκθεσης, την οποία επισκέφτηκαν 68.000 επαγγελματίες, η προσέλευση του κόσμου στο περίπτερο της Palmie gastronomy ήταν άκρως εντυπωσιακή, αποδεικνύοντας το μεγάλο ενδιαφέρον από εν δυνάμει αγοραστές, για τη μοναδικότητα και την εξαιρετική ποιότητα των συνταγών και των προϊόντων της!

Αξιοποιώντας την τεράστια δυναμική και τις πετυχημένες στρατηγικές προβολής της Έκθεσης διεθνώς, η Palmie gastronomy έκανε ένα ακόμα βήμα για την καθιέρωση του brand της εντός και εκτός συνόρων, πάντα με πίστη στις ελληνικές πρώτες ύλες!

Χάρη στην απίστευτη επιτυχία της, η Food Expo ενίσχυσε τη φήμη και την ακτινοβολία της όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα πέρατα του κόσμου, αφού πλέον αναγνωρίζεται από όλους ως η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Ν.Α. Ευρώπη, αλλά και ως μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς!

 

ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PALMIE BISTRO

O Όμιλος Palmie bistro ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 1966 και σήμερα διαθέτει καταστήματα σε Αθήνα, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, καθώς και 1 κατάστημα στο εξωτερικό στην πόλη των Σκοπίων, το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του χαρακτήρα, αλλά παραμένει πάντοτε πιστό στο τρίπτυχο «ποιοτικό φαγητό-προσιτές τιμές-προσεγμένο αισθητικά περιβάλλον» που πρεσβεύει αδιάλειπτα η αλυσίδα Palmie bistro.

Tα καταστήματα Palmie bistro συνδυάζουν υπηρεσίες, οι οποίες μετατρέπουν την έξοδο για φαγητό ή ποτό σε καθημερινή value for money συνήθεια και ο κλάδος της ελληνικής εστίασης στο «πρόσωπο» τους, μπορεί να βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν
την προσιτή πολυτέλεια στην ποιότητα των γευστικών επιλογών, το περιβάλλον και την εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Χρήστο Κουτρουλιά, Διευθυντή Μάρκετινγκ PALMIE BISTRO, τηλ: 210-72 10 953

Share on
COPYRIGHT © 2018 Palmie gastronomy | Created by Sphere Web